Motorsykkelmann: Den spede begynnelse, og teoriprøven

Motorsykkelmann: Den spede begynnelse, og teoriprøven

posted in: All, Norsk | 0

 

Alle barna satt i ring, barnehagetantene rundt omkring med ett barn på fanget, mens de prøvde å holde styr på en eller to unger til med armene.

 

De små vandrende vulkanene skulle fortelle hva de ville bli når de ble store, og noen ville bli brannmann, noen ville bli politi.

 

Da turen kom til meg, svarte jeg med dyp overbevisning,

 

‘Æ ska bli motorsykkelmann’.

 

Det tok meg noen år, med mange omturer.

 

Før jeg faktisk fikk lappen
Før jeg faktisk fikk lappen

 

2017-10-28-17-09-15

 

Omtrent 28 år med omturer, men så ble det da til slutt. Mitt første ordentlige mål dette året, 2017 av den store ufattelige Uendeligheten, var å ta motorsykkellappen.

 

Jeg har kort lyst til å oppsummere min underliggende prosess for å få tatt den.

 

Siden det var en av få ting som har kjentes virkelig viktig for meg å oppnå, ble jeg naturlig nok litt nervøs. Ikke for det fysiske, men om jeg ville komme meg igjennom flaskehalsen som også kalles teoriprøven.

 

Jeg mistenkte stort sett i mitt indre at jeg nok kom til å klare å bestå den, men hvordan ante jeg ikke. Morgenen jeg skulle ta prøven fikk jeg 19 av 6 mulige feil, på en øve-prøve jeg nettopp hadde kjøpt på nettet.

 

Etter fire runder hadde jeg fortsatt 9 av 6 feil, men da var klokken 11, og jeg måtte kjøre til timen klokken 13.30 i Orkdal fra Valsøyfjord, da dette var siste mulige tidspunkt for dagen.

 

2017-10-28-17-58-22

 

I bilen innover følte jeg et slags inspirerende press som fikk meg til å endelig anvende noe av det jeg har lært i teori – å messe affirmasjoner og visualisere min suksess på inn og utpust.

 

Bildet jeg etterhvert klarte å kverne frem i hodet blir litt vanskelig å beskrive, men i tekst ser det slik ut:

 

‘Jeg står nå i skranken på Biltilsynet, og har nettopp bestått teoriprøven’.

 

Hva hadde jeg å tape på å prøve å leve meg inn i det, som om det virkelig var sant?

 

Det opparbeidet seg sakte men sikkert en viten i meg om at jeg allerede hadde bestått teoriprøven, det kjentes ut som ‘nå har jeg bestått teoriprøven’, og da jeg kom frem på Biltilsynet var det som om jeg bare var der for å få unna formalitetene.

 

2017-10-28-17-48-27

 

Datamaskinen satt der foran meg, og jeg gjorde en avslapnings-pusteøvelse.

 

Jeg kjente nålen på min intuisjons platespiller senke seg ned, og snart fylte en knitrende, formløs, toneløs, og løftende indre musikk meg.

 

Underveis i prøven kjente jeg på energien i kroppen hva som kunne være riktig og hva som ikke stemte, og på det siste skjermbildet kom det opp ‘bestått’, med 3 av 6 feil.

 

Hvis jeg kjente energien (kall det humøret) sank, som for eksempel at jeg følte meg noe i retningen av trist, tolket jeg det som at det ikke kunne stemme, for jeg skal jo ha det bra, jeg skal jo bestå, jeg har jo bestått.

 

Hvis jeg kjente energien (kall det humøret om det gir mer mening) steg, holdt seg på samme nivå eller ble kraftigere, tolket jeg det som at det kunne være noe i retningen av riktig, for jeg skal jo ha det bra, jeg skal jo bestå, jeg har jo bestått.

 

2017-10-28-17-03-11

 

To av dem hadde jeg 50/50 på, en hadde jeg ikke peiling på. Det viktige var at jeg besto, og jeg kunne ikke unngå å være fascinert da jeg sto der i skranken og nettopp hadde bestått.

 

Det var også den siste sjansen jeg hadde til å ta teoriprøven, for jeg dro til Bucuresti tidlig dagen etter i tre uker. Hvis jeg ikke hadde bestått når jeg gjorde det ville det blitt for sent å ta teorien til kjøretimene startet, og jeg ville ikke fått tatt lappen dette året.

 

‘Høyt spill’, sa min far, med en smilende, gjenkjennende uoverraskethet.

 

‘Jeg skal sitte på’, sa min mor, med et kontant glimt i øyet.

 

Prøven var mest sunn fornuft og så mye enklere enn øve-prøvene på nettet. Hvem som helst som virkelig vil det nok kan få til hva enn de vil, dette var bare hvordan akkurat jeg opplevde å ta teorien, som var viktig for meg. 

 

2017-10-28-17-06-40

 

Takk for din oppmerksomhet, og ha en god dag. 

 

 

Leave a Reply